Kuvauspalveluja sekä yksityisille että yrityksille

Valokuvaaja Jarmo Rantanen

Olen riihimäkeläinen sivutoiminen valokuvaaja. Valokuvauksen aloitin harrastusmielessä 10 vuotta sitten, ja nyt se on muuttunut ammattimaiseksi. Olen opiskellut valokuvausta erilaisilla kursseilla. esim. Tiina Puputin valokuvauskurssilla sekä Visuaaliviestinnän Instituutti VVI:ssä, jossa jatko-opiskelen parhaillaan lisää. Olen suorittanut valokuvauksen perustutkinnon ja ammattitutkinnon, Parhaillaan opiskelen erikoisammattitutkintoa.

Valokuvaajan työssäni haluan tarjota sinulle valokuvauskokemuksen. Kuvata voimme studiossa tai miljöössä. Tärkeintä on, että olet tyytyväinen lopputulokseen. Rohkaise siis mielesi ja heittäydy kuvausmaailmaan.

Julkisesti nähtävissä olevia kuvia löydät kuvagalleriastani.

Valokuvausta yksityisille ja yrityksille

JR-valokuvaus tarjoaa kuvauspalveluja sekä yksityisille että yrityksille. Teen monipuolisesti henkilö-, juhla-, tapahtuma- ja harrastekuvauksia sekä tuote- ja henkilökuntakuvauksia. Voin kuvata studiossa, työpaikalla tai vaikka lenkkipolulla. Teen myös dokumentääristä tapahtumakuvausta esimerkiksi häistä. Lisäksi voin kuvata bloggareile tai verkkosivuille sopivia kuvituskuvia. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä kuviisi oikea tunnelma ja ympäristö.

Ota yhteyttä

Jos haluat kuvia itsestäsi, juhlistasi, henkilökunnastasi, harrastuksistasi ja jostakin muusta, ota yhteyttä!

JR-valokuvaus
Jarmo Rantanen
jarmo.rantanen@jr-valokuvaus.fi
puh. 045 276 6656

Verkkototeutus TammiViestintä